Afla cat costa sa zbori pe Tiroliana Pasul Palma
Prețuri Tiroliana Pasul Palma

Lista noastă de Prețuri Tiroliana Pasul Palma este accesibilă pentru oricine. Oferim flexibilitate pentru fiecare persoană care dorește să încerce zborul pe tiroliană.

Tiroliana Pasul Palma este disponibilă atât pentru copii (sigura condiție care trebuie îndeplinită este ca greutatea minimă să fie de 30 kg) cât și pentru adulți (greutatea maximă fiind de 110kg pentru zborul în poziție Superman și 120 kg pentru zborul în poziție normală).

Îți oferim posibilitatea de a opta pentru un zbor în poziție normală sau precum super eroul tău favorit, Superman. Sau alege să zbori în același timp cu partenerul tău, deoarece dispunem de 2 tiroliene care au aceeași lungime.

Prețuri Tiroliana Pasul Palma

POZIȚIE NORMALĂ

60 RON / cursa

(greutate maximă 120kg)

Admiră peisajul fermecător al Bucovinei în timpul călătoriei pe tiroliană și bucură-te de priveliștea văzută de la 360 de grade.

Prețuri Tiroliana Pasul Palma

Pozitie Superman

80 RON / cursa

(greutate maximă 110kg)

Simte adrenalina din plin și zboară peste munții Bucovinei precum Superman, cu o viteză de 100 km/h. Merită din plin să experimentezi această tiroliană.

Echipa noastră se asigură că aveți o experiență completă și fără emoții de la început până la sfârșit.

Așadar, nu trebuie să vă faceți nicio grijă cu privire la transport – sunteți în mâini bune.

Vă punem la dispoziție un microbuz modern cu ajutorul căruia va asigurăm transportul înapoi la punctul de plecare (transportul este inclus în preț).